ALL TIME LOW

Heej! :D
ligger och tittar på klipp från all time low som folk har lagt upp på youtbe, blir ju nästan tårögd, så jävla bra va de! går inte att beskriva. Kul att markus syns på hela filmen då , haha :p
Imorse va ja så trött att ja missa bussen , orkade verkligen inte ta mig upp.
En sånn resa gör en helt slut på riktigt alltstå, blev väckta av att städerskan kom in kl 10:05 och sa att vi var tvungna att checka ut opps då vare bara att hoppa upp och skynda sig. komisk morgon =)

fårväl skriva lite mer om götet när ja ändå är igång. Vi drog iväg tidigt på onsdag morgon , fick skit bra platser i tåge även om vi inte hade beställt några :)  när vi kom från blevde lite shopping innan vi drog och checkade in. Sedan blev  de underbart good thai mat , de va så gott att ja trodde ja skulle svimma, lovar!
efter maten blev de att göra sig iordning och ta sig några öl innan vi drog till Sticky Fingers.
Helt jävla grymt var det som sagt!
Sen vare bara att leta efter ett matställe som var öppet mitt i natten vilken inte gick så vidare bra, men tillslut fick dom sig en hamburgare för 70 spänn då vara alla nöjd och glada. Sen blev de chill på rummet :)
de som hände på morgonen nämnde ja som sagt va drä uppe :p
när vi va klara iaf så fick de bli shopping, mat och fika hela dagen innan tåget gick hem :)  väl hemma var ja väl vid 11-12 någon gång där, trött som satan efter allt:)
Oförglömlig tripp iaf:D  kul!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0