socialpsykologi

Sitter på psykologi och jobbar med slutuppgiften, inte för att de går så värst framåt för mig men ändå. 4 st på lektion (y)
Idag har vi geografi prov och jag är nervös, vill verkligen ha g men är rädd att jag inte har läst på nog till det :/
Slut om prat om skolan de tar alldeles för mycket av min tid, under helgen vill ja göra något kul. Är riktigt festsugen faktiskt men det får nog vänta till skolavslutningen.
Nu måste ja fortsätta plugga och hoppas på att dagen går snabbt.

A drop in the ocean

åh guud så mycket att göra, håller förfullt på att lära mig tillräckligt för att klara geografi provet imorn, men kan inte koncentera mig. Bli väl plugg hela dagen och återstående dagar av skolan också för den delen. Men de är väl värt om man får ett långt härligt sommarlov sen! :)
Lite mindre än en månad kvar sen är ja 18 också!
Kommer sitta skapligt gott med helg också, som alltid men ändå :p

Nej ska dra mig iväg till skolan snart, bye

Now here's the sun, come to dry the rain

</3    :'(
vad händer...    förlåt

I Got Something To Say

oj så länge sen .. hmmm I helgen så Var det marknad och jag sara och mackan tog oss en tur på fredagen i det regniga vädret, sara drog hem och vi fortsatte hem och fikade, efter det möte ja upp tony vi köpte thaimat drog hem å mös innan sara å marcus joina oss, de blev kort och wii.
Lördagen drog vi ute vi 4 som umgicks kvällen innan, kollade marken ännu en gång, fast dock i stålande sol =)
Sen blev de grill hemma hos sara med lite folks, trevlig kväll som slutade super mysigt på älsklings balkong.
Söndagen kom inkrypandes, den blev lugn med chips, pizza, godis å cola. Var även ute och körde med morsan en sväng, det är lite svårt att köra med mamma när hon sitter och tittar på allt annat och är i en helt annan värld, notera att jag övningskör.
Jag har även börjat gilla söndagar! :)

En hel veckan (nästan) till har gått, har inte gjort något annat än svenska denna vecka läst och läst i Singoalla och nu har den äntligen utläst, redovisning imorn.  Idag har ja även lyckas få två prov gjoda, ett nationellt.  Har varit riktigt duktig denna vecka faktist.
Tog bussen till sörby vid 2 idag, världens varmaste höll på att dö där ett tag men klarade mig.
Ska ut och springa med mackan sen och efter de ta en skönt bad och sova.
Jobbigt att sova utan fisen bara när man inte har sovit utan varandra på såå länge!



around the world

Jag saknar gamla tider även om ja såklart gillar hur jag har det nu också, men de är vissa saker som fattas.
Ska skriva en förklaring hur jag menar när ja har mer tid.
Sitter hemma och har håltimme på några timmar, så kl 3 ska ja dra ner och springa stora varvet ^^
Behöver plugga men hittar såklart som vanligt andra grejer som man tycker går före men som egentligen inte gör det, ska ta tag i det snart.
Efter skolan ska jag ha utvecklingssamtal och efter de börjar barmarks träningen så de blir nog löptur i vågbacken.
Sen tar jag helg :d

Underdog

Härliga helg som snart är slut :(
Fredags så gjorde ja inte nått spec, va ute och stöll körde lite bil, riktigt kul och yog med mig tony till pappa och hälsa på.
Igår blev de städdag hela dagen å jäklar va ren lägenheten blev, gjorde även i ordning rummet så nu kan vi sova där istället för i vardagsrummet ,sen  åkte och  köpte en massa godis å chips å kolla på den senaste harry potter innan vi somna så gott .
Nu måste ja skynda mig och plugga lite, annars kommer det inte bli någonting gjort idag.
Tre dagar i skolan nästa vecka sen är det helg igen :D  Har planer som hoooooppas går igenom.

eenie meenie

Volleybollturnering har det vart idag, och jag tyckte att de gick riktigt bra för oss men sen ska man åka ut på lottning de är löljligt juu... uh blir så lett på sånt även om det bara är en lek.
Aja har varit en rolig dag men klockan är bara halv 1 så ska nog ta mig en tupplur och sen dra mig bortåt till snos där vi ska laga mat och kolla på avatar, väldigt efter på att ha sett den men måste ta tag i det nu och se om den är så bra som alla säger :)


Hurricane

Valborg i fredags va helt okej, blev hos sara hela kvällen sen blev de tur till ekshärad för att hämta en full bror.
Lördagen drog vi iväg till sätter på eftermiddagen och fixade inför springparty som blev lyckat, inte riktigt lika dunder kul som förra året men kulvare :)  Vaknade där dagen efter och mådde direkt piss, usch fyfan säger ja bara, det är nog inte värt att dricka längre....  Mamma fick komma och hämta mig och ja låg hela dagen tills min älskling ringde och sa att han äntligen va hemma ifrån uppsala, då fick ja lite energi och drog mig bort dit :)  Blev mys hela kvällen :):)
Nu sitter jag här och dunkar lite musik å väntar på att ja ska dra mig iväg till körskolan och köra, efter de blir de skolan.

RSS 2.0