next to you

Nu är mitt liv helt omställt, har hänt hemskt mycket på bara några dagar. Förra veckan sålde vi bilen, köpte en ny samma dag. Drog till huvudstaden i fredags för att ta färja över till åland, mycket trevlig midsommartrip blev det.
Kom hem på lördagskvällen då jag och min älskling drog iväg och handlade drink tillbehöver innan vi började blanda hejvilt hemma, efter några så drog vi iväg till grannen och sedan en sväng till parken. I söndags fyllde ja 19 år och dagen var ganska dryg men också trevlig avslutades med god middag och mys.
I måndags fixade jag hela dagen med allt som var tvugen till att göras, arbetsförmedlingen, älvstrandens bildningscenter, expert, apotek, mat affärer och mycket mer, packade och tillbringade min sista tid i sverige på ett tag med min fina pojkvän.
Igår gick jag upp kl halv 8, drog iväg kl 8 och körde och körde. Efter cirka 9 timmar var jag äntligen framme här i norge, hemsk bilfärd, regnigt och jävligt..  Träffade chefen och några till, riktigt trevliga och så åt vi mycket god middag tsm.  Sen kom en väldigt jobbig kväll och natt, kände mig så himla ensam men somnade tillslut.
Idag började ja jobbet, vilken omställning och vilken värk jag har nu, blev dock genast piggare när jag slutat jobbet och vi fixade internet till mig, såå glad :D
Har precis tagit en dusch sitter framför tvn, äter chips och dricker cola. '
Förhoppningsvis börjar jag lära mig lite norska tillslut då blir jobbet lite enklare, kan va krångligt att ta beställning på något jag inte fattar vad det är, men de fixar sig.
Nu ska jag avrunda detta men kommer antagligen och skriva ganska mycket här framöver för att fördriva tiden och minnas det här jag gör nu.

my heart is refusing me

Usch vilket beslutsångest jag står inför. Igår när jag var hos pappa så sökte jag ett jobb i norge utan att ta reda på vart de låg eller någonting, tyckte att de kunde vara kul att testa.  30 minuter senare efter att jag hade skickat in ansökan så ringer telen, va ett konstigt nummer och hade typ ingen mottagning så jag svarade inte. Nummret lämnade ett röstmeddelande som jag lyssna på och det var en norsk som pratade, hon sa att hon skulle skriva ett mejl till mig eftersom jag inte hade svarat, mer än så förstod ja inte.
15 min senare kom ett mejl där de stod att ja blev erbjuden jobbet jag precis hade sökt, de ville att ja skulle komma så snart som möjligt. Efter mycke velande hit och dit så tackade jag ja och sa att ja skulle komma efter helgen.
Nu sitter jag alltså här och ska på måndag eller tisdag flytta till norge i två månader :o 50 mil bort.....
Får se hur jag klarar mig. Imorgon drar vi iaf till åland, jag, tony, jocke, denise, mamma och anders.
Och på söndag fyller jag tydligen år och efter de blir de alltså norge i två månader, Hoppas för allt i världen att jag har internet där jag ska bo annars kommer jag nog en alldeles snart tillbaka.
Allt för mig, hej!

hjärtat

Tänk att man knappt klarar en hel natt utan att sakna ihjäl sig, sjukt ju!
Men är bra att sakna varandra också, de stärker oss nog! :)
Puss och gonatt
Fisen min för ett antal år sen :)

hearts in the air

hemskt länge sen nu igen.
Har hänt en del ändå sen sist. Under helgen åkte vi till liseberg med marcus och sara, fick en ritkigt rolig dag trots regn..
Vad jag gjorde mer minns ja inte riktigt.
Igår drog jag iaf iväg till kd där denise klippte mig på sitt nya jobb, tack skaru ha! Gick i lite affärer men va inge vidare kul själv och jag köpte ingenting. Senare åkte jag och sofie som precis hade kommit hem från napa till sara där vi snackade och käkade.
Idag har jag sovit länge, men nu är jag äntligen uppe, ska fixa med grejer jag ska ha med hem till pappa, ska tilbringa några dagar där och starta loppis, om ja orkar men det är min plan iaf :) haha
Har ju inget bättre för mig och behöver pengar så.
På fredag åker vi till åland och firar midsommar på kryssning.
Hejs

San francisco

Har ingen skriv lust alls, men slänger in ett inlägg ändå.
Bilderna har ännu inte kommit in i datorn, jag har fullt upp även om ja inte gör ngt typ :p
Igår låg jag i sängen tills tony kom hem då vi drog och firade hans mormor, efter det träffade jag sara och emma, blev en hel del snack, trevligt.
Idag har jag suttit ute i solen ett tag innan det nyss började spöregna, svensk sommar ♥ . Tänker på att jag kunde har varit i napa och levt livet nu som mina vänner där nere antagligen gör.
Ikväll ska jag iaf vara kontollant till bingon i skoga, ruskigt kul, ännu bättre att de kommer regna hela kvällen säkert.
Sen hoppas vi på att de blir liseberg till helgen skulle vara riktigt jävla rååkul!
Nu ska jag avrunda, hejs

im back

Jaha, då var allt över och livet som arbetslös började idag.
Kan inte fatta att allt är slut, kommer saknar den underbara tiden jag hade med alla studenter, vi hade riktigt roligt och tiden gick förjävla fort. Vill också tacka för all uppvaktning på min student, för alla fina blommar och paket. Hade en fantastisk dag som jag faktiskt kommer tro det eller ej, minnas resten av mitt liv.
ååh vill bara göra om det igen...
Bilder får komma in en annan dag eftersom ja inte hunnit lagt in alla på datorn.
Fredagen var alltså riktigt bra, resten av helgen umgicks jag med min kära pojkvän eftersom vi varit utan varandra ett bra tag nu i mina studenttider, mycket mys har de blivit.
Idag har jag varit till skolan för att se om mina grejer som mentor sören lämnade kvar i fredags men icke, så fick gå till exepditionen där iaf min kamera låg, tack o lov. Undra vad vaktmästeren gjorde med mitt sprit som också låg där, plus lite andra grejer, men men ...
Sedan drog jag iväg till arbetsförmedlingen, vilket tog emot enormt. Ge mig ett jobb bara!
Nu har ja fixat lite här hemma efter allt, ser ut som ett bombnedslag.

lista

Dag 19: Här bor jag

RSS 2.0