måndag 30 aug

hej
i helgen var det eldfesten och de blev därför en hel del dricka, började här drog till saga och sedan till parken, hade ganska skoj tror ja :p  efter parken skulle jag och soffe styra efterfest men slutade att vi blev inlåsta på tredje våningen och brandkåren fick komma tillslut och hjälpa oss ut, riktigt galen natt, hahaha
Igår vaknade jag med världens bakfylla, värsta någonsin tror jag, dålig hela dagen men lyckads tillslut vid 9 dra iväg och köpa hamburgare som jag fick i mig.
Idag var det skolan som gällde och jag känner mig fortfarande bakis, som tur va så fick vi sluta tidigare så jag ska bädda ner mig i soffan med chips och cola brevid!

home sweet home

igår kväll kom vi hem ifrån våran fantastiska resa till kreta, har har det super bra.
Ska snart iväg och hämta kabel till datorn för att lägga in bilder, hämta snos på jobbe och träffa mor :)
kvällen är ännu oplanerad antar jag ;p

We made you

tjo, Den här helgen bleev det utgång på fredagen, hade ganska skoj :)
Lördag blev de minigolf i exär (jag vann över alla som vanligt ;)  sen skulle det ha blivit utgång men ja orkade verkligen inte så stannade hemma och anna och elin kom och kika på en film med mig.
söndag slappade vi.
igår gick ja upp tidigt för att skjutsa jocke till jobbet, sedan drog jag till sörby för att gratta pappa som fyllde år, grattis! hjälpte han och tvätta fönster och åt thaimat. åkte vidare till hagfors och sen direkt iväg till ekshärad och lyssna på lite teori för innebandyn orkade dock inte träna pga huvudvärk :/
Fick bli en knepig film, "de ofrivilliga" eller vad den hette sen soova.
Idag ska ja börja packa och plocka ihop lite här.

We all turn back to dust

Ännu en dag har gått åt till att städa och diska, förstår inte hur vi kan stöka ner så ... störsamt är det iaf men ja vill ha de rent så får väl fortsätta hålla på. Har även tvättat hur mycket som helst.
På eftermiddagen/kvällen drog vi iväg och spela brännboll, efter de tog ja mig en tur till sofffan där hon och ida satt och hade skoj med öl, hann även med en sväng till sörby och hämta mina innebandy saker, tillbaka till sofie och sedan hem till ebba och snacka massa, trevligt :)
Ser mycket fram emot imorgon också då ja ska göra min första träning på hur länge som helst, riktigt spännande hur de kommer gå.
Nu har klockan gått över 12 också så nu är det den 11 aug vilket betyder att broder fyller 21 år, Grattis :)
Klockan är mycket så ja ska väl snart krypa intill min gris som sover som en stock.

push push

det har även nu hänt en del sen sist men ja fattar mig kort ändå,   några turer till karlstad, lite fest, arvikahamnfest en kväll, massa bilkörning, mys osv.
nu har ja även gått och blivit döv på ena örat, kanske inte döv men lock för örat och har haft de jävligt länge liiiiite jobbigt!
inte länge kvar tills vi drar till kreta heller, jag längtar! :)

RSS 2.0