inte ett moln så långt ögat kan nå

åter igen så hilma underbart väder, men tyvärr varar det ej så länge eftersom på tisdag ska de bli regn även på onsdag :( 

gårdagen blev inte riktigt som ja hade trott men de var trevligt emellan åt,  och det var så himla skönt idag att vakna upp utan att vara bakis :D 
nu sitter ja och försöker träna å¨spanska prov som vi har imorgon och jag kan inte ett skit! bra jobbat!  men men får fortsätta plugga sen ikväll drar jag iväg söderut tror ja de blir :p aja de va inte noga , haha

 idag äre även mors dag å jag tänkte inte ge mamma nått men sen n'är hon kom och frågade vad det var för dag idag så kände ja att jag var tvungen att göra något så ja gick och köpte en varsin glass till henne och mig :)  snäll som jag är.



bäste! <3

gooooood times

sitter nu ute i solen fast just nu i skuggan då iof annars ser ja inget plus att de är jätte varmt åt mig, hela 28 grader i skuggan såg ja förut :D
ska nog sitta och steka typ hela dan tills 5-6 då drar ja till udde med en massa folk , sköj:)  nykert också!  grilla, kubb å brännboll plus fint väder , kan nog ej bli bättre:) 
 
när ja vaknade i morse så hade jag en massa myggbett på benen , usch vad ja hatar dom men de hör till sommarn som är alldeles i närheten :)

pusssss

you´re my world

Idag har det varit underbart väder , herregud:D
skolan gick faktist,  förutom att ja failade totalt på både historian och nationellt i matte :/ leettt
på samhällen så bjöd hans på glass sen fick vi sluta , jätte snällt=)
när ja kom hem fikade vi i solen sen blev det fotboll , helt oseriöst vare :p
efter de blev de tacos, nu sitter ja å pratar i telefon social jag är haha ,men flickor kan faktist göra två saker samtidigt;)  sen blir de film , mysigt =)
nu har ja inge mer på hjärtat.

ÄLSKA VÄDRET!  :D    Hejda

Boom Boom Pow

nu sitter ja och dunkar musik medan maten står på spisen , mamma är icke hemma och kommer inte förrän sent ikväll så det betyder att jag är tvungen att göra mat, och jag är kass så vi får se om det går att äta:p 

fick sluta tidigt idag eftersom anne inte var där , gött!
har träning ikväll också men funderar starkt på att skippa den eftersom jag har ett prov plus ett läxförhör som ja behöver öva på (har inte börjat träna ännu) så de vore väl en bra ursäkt att inte träna.  

neej plugga vare ja så ja kanske hinner klart!


you are my destiny



26

idag är det den 26 maj vilket innebär att det är exakt en månad kvar tills ja fyller år :D

jag har precis kommit ur duschen och när ja är så trött som ja är efter denna jobbiga träningen så älskar ju min dusch för stunden , de som har sett den vet varför :D 
och ja kommer inte ta mig upp ur sängen imorn tänker ja , hej träningsvärk! känner redan nu att de börjar komma :o

nationellt prov i matte till möran og , örrrrk!   aja de får gå och hoppas för guds skull att ja får g på de för då slipper ja göra alla andra prov som ligger och släpar :)   så komigen nu ge mig g!!

nej nu står maten på bordet, äntligen !  

äntligen igång

med träningen alltså de är himla skönt egentligen när man väl har gjort det, nu jävlar ska ja träna på inför sommarn;)  ehe.   tränade först innebandy i 80 min sen var vi ute och sprang i ca 20 min tror ja.
dum som ja är så satte ja mig med en godis påse när ja kom hem men men. 
 
när ja kom hem från skolan idag satte ja mig i solen en litet tag men insåg snabbt att ja kommer somna snart så ja gick in istället sov i typ en halvtimme innan ja hörde att någon var här och då vare kussarna som hade pallrat sig hit för att hälsa på det betyder full fart här hemma , herregud :p

kan bjussa på en tränings bild och när ja ändå är igång :p


lång helg is over

förjävla gott har de varit, men å så snabbt de gick, känns dystert men det är ändå bara 14 skoldagar kvar innan SOMMARLOVET är här :D  fast de kommer antagligen gå jätte snabbt det med , nej nu ska vi vara positiva:D

fredan blev det fest ändå till morgonen och ja skulle upp tidigt också inte bra kombination så jag var alldeles för trött för att gå ut på lördan med plus att ja fick en hundring om ja inte gick ut :p gött med lite pengar (y)

aja nog om det , nu ska ja kolla film :)   

måste dra till staden någon dag den här veckan också!

Marknad

i hagfors är det imorgon.  På kvällen blir de nog antaglien fest (y)
 
länge sen ja skrev nu men ja har fullt upp eller har ja de , ja de tror ja hursomhelst så hinner ja inte skriva iaf, men jag ska bättre mig .  promise.

kom just in från en välbehövlig springrunda den blev dock inte så lång men iallafall . 

nej nu ska ja in i duschen! 

seeyaa

fredag hela veckan ;)

igår så var ja till karlstad med pappa , han skulle kolla på bil och ja skulle köpa skor och så blev det:)  senare på väg hem blev de även en pizza och den satt alldeles utmärkt:)

idag var ja i skolan hela dagen utom en lektion och de va naturen , mådde så jävla illa att ja trodde ja skulle spy (beror på min dåliga sömn, inget annat) så ja gick hem och la mig och vilade.
AnnaE ringde och ja mötte upp henne så drog vi och kollade i lite affärer sen åt vi glass och vid kaffestugan i typ 2 timmar och stre ;) trevligt vare.   sen gick vi hem till mig, efter de upp till fotbollsplanen och kika på fotboll, och ja GICK hela vägen hem till mig sen medans hon gick på bussen hem. 
kollade på talang efter de drog ja till milano gick även dit! haha
sen hem till mig med nåra , skoj vare:)    fick mig ett gott skratt också så nu har ja väldigt ont i magen plus att jag är 50 kr rikare;D hahahahah 
nej nu har mitt sällskap åkt och ja ska dra mig i säng, kolla på film och försöka sova för en gångs skull:)
  ojojoj vad ja skriver:)  hoppas ni blev roade ;p ehe     natti




fin klänning

har än en gång svenska och ja har tråkigt så ja tänka ladda upp en bild på en as fin klänning som ja vill ha, fast priset är inge fint tyvärr:(



kan sätta en miniatyr bild eftersom de finns även i svart:

Utkast: då var ...

då var ja där igen kunde inte sova inatt så ja somnade halv 6 ! bra , inte!  nu sitter ja på svenska och är så trött att ja orkar varken prata eller knappt skriva de tar emot. missade första lektionen som var historia.

nej nu ska ja försöka börja med min uppsats om stress . väääldigt roande om ni frågar mig.


går inte att ladda upp cp bilden som ja skulle göra också  men de sket dig i starten!   nu är ja verkligen leeettt!

11

jag är så äckligt trött att ja orkade inte gå till skolan idag, och ja menar de verkligen kunde inte ens öppna ögonen när klockan ringde. Kan ju bero på att ja bara hann sova 1 timme inatt så ja skippade helt enkelt skolan men de skulle ja ju inte ha gjort , vafan ja som redan är fett mycket efter får absolut inte skippa skolan sådär. Men detta va sista gången nu ska ja skärpa mig !  och när ja var redo att gå upp cirkus kl 2 så hade ja slutat för dagen så!

men nu ska ja försöka sätta igång med svenska uppsatsen och läsa på lite spanska för den sista delen av provet sen har ja det ur välden iaf.

den här veckan tills på fredag får endast kretsa kring skolan ! leeett
 
hare bra

when it was good

oj va tråkig ja har varit på senaste tiden.
men idag är det söndag och ja hatar det. helgen har gått så jävla fort känns om de va nyss ja kom innaför dörren as trött efter fredagen i skolan, och imorn är de måndag och skolan igen :/ usch!
men nu äre inte länge kvar 4 Veckor lättare sagt :D

inget sommarjobb har ja fått heller å vad lett ja blir! :(
men får väl be snällt å få pengar av pappa och hjälpa honom lite. 

gamla klassen

nothing else I can say

Now I know I messed it up
I didn't mean to make you leave
but now I'm here to say I'm sorry
and ask for a second chance



you are my destiny


Det var ju detta jag ville, men varför känns de då inte bra ?! :s
den frågan kommer ja inte kunna sluta ställa till mig själv.

touch and go

valborg va suveränt nästan , nej men de va as kul först förfest hemma hos anna de va nice sen drog vi till byn de gick fort och de va kul!  senare blev de efterfest de va ännu roligare, badtunna mitt i natten å grejer.  :D

på fredagen blev de springparty i krako de va också skit kul ,  volleyboll turnering, badtunna och skoj bestod kvällen av  :) men senare mot natten kände ja för att åka hem så de gjorde ja :)

ja har som vanligt inga bilder eftersom vi är aldrig kapabla till att ta en massa kort, men nån kanske har ska höra mig lite för:)

idag vet ja ännu inte vad som händer men lutar starkt mot robinson, chips, godis och myyys. 


RSS 2.0