Why Can't I

Hade en lyckad helg, fredags blev de idolmys med emma, blev ett avbrott då jag var tvungen att skjutsa två pajaser, ett tag efter att vi kom hem kom även josse och jossi å och snackade :)
På lördagen drog ja iväg och hämta pappa och senare iväg till deje för att spela match, den slutade 17-0 till oss så inte spec mycket att skriva om :)   firade med hamburgare innan det var dax att skynda iväg hem och göra mig i ordning för att dra upp till ekshärad, där väntades kalas och det var en riktigt skön och rolig kväll, efterlängtat! :) tråkigt dock att folk måste börja hitta på saker att snacka om för att förstöra!!
Söndan vakna jag tidigt lite bakis men de funkade, älskling tog med mig till Milano och vi drog i oss nachotallrik, sedan drog vi ut på skyltsönda en liten sväng, var alldeles för kallt så tog inte lång tid innan vi drog till lakheden och sen hem till anders, kolla på ensam mamma och mös.

Imorgon är vi lediga och det gillar ja mycket!
Ska ta vara på dagen till att plugga, städa, diska och fixa en present, men känner ja mig själv rätt kommer ja ligga i sängen hela dagen och bara sova :p

ARG!!

Äntligen helg!!!!
Försöker fixa en massa saker, men fuck vikingline´s bitterfittor säger ja bara....  dret!
För försöka komma på något annat helt enkelt, kärringen ska inte få förstöra mig helg.

Fick en present av min älsklingsfis i fredags också  :)
happyface!

Life is a mystery

Ännu en helg är över, den kommer vi aldrig mer få uppleva, däni!
Blev skit taggad på fest och ville med till kd men min "sjukdom" eller vad ja ska kalla det sa emot! Istället blev det en hemma kväll med idol och mys med fisen. Va helt okej det med :)
På lördag morgon drog vi iväg till kd för att handla, blev dock bara ikea innan vi åkte hem igen, ovärt som faaaan..
Fast fick min gitarr såld iaf, de va gött.
Till råga på allt som fick vi bensinstopp i rannsäter på vägen hem och där stod vi tills några av mina snällla släktingar kom och räddade oss med bensin.
När vi kom hem fick de bli mat från värmullen och senare drog jag, sofie och malin iväg till sunnemo och hälsade på ange :)
Idag gick jag upp tidigt igen men denna gång för att dra iväg till ekshärad och spela match som vi vann 11-2 riktigt gött, firade med pizza och tony, nu ligger han och sover som en stock men ska snart väcka han tänkte ja då ja vill ha söndagsmyys nu!
Imorgon är skola igen, död åt det.
Tack å hej

Rest

Hejhej!
Ligger i sängen och mår inge bra alls :/ Sjukanmälde mig imörs så får bli hemma hela dagen..
I onsdags hade vi nationella prov, gick åt fanders men inte fan gråter och klagar ja för de, så trött så folk som gör de! Svårt ämne var det att skriva om.
Ikväll vet jag inte vad som händer, funderar på att ta med soff och dra och kolla på edebäck när de spelar, men vi fårse, annars blir det väl idolmys.
Imorgon ska vi till kd och handla :)
Aja det var allt för mig.

finally

Måste ju bara nämna att ja tog tummer ur och drog till munkfors och tog hål i öronen i fredags :D haha
här kommer en liten bild 

White light moment

länge sen nu igen , höstlovet är över och det var så jäkla chill. Blev lite fest som avslutning men den sög så nu är ja riktigt sugen på en riktigt brakfest.
Förra veckan var det plugg som gällde varje dag, lyckades även få 3 prov gjorda.
Under helgen har ja bara tagit det lugnt med älskling, han är bäst asså!
Vi var till sörby och firade pappa på fars dag under hela lördagen också, dagen flög förbi likaså helgen och nu är det måndag igen.
Sitter just nu hemma på lunch med anna, vi har varsin dator i knä och nördar lite. Det snöar som attan ute också .
Ska väl snart dra iväg på sista lektionen för dagen , sen ska ja hämta tony, storhandla, laga mat och dra iväg till exär på träning.

So in love

Har tid över, fast egentligen inte. Skulle behöva plugga men här sitter jag i soffan och bara funderar.
Blir så hemskt depp av det här regniga vädret så jag har absolut ingen lust med något.
Funderar på att dra iväg och träna idag faktiskt eftersom jag mått helt okej idag trots allt, men innan det ska ja nog träffa annis en sväng.
Ska dock inte säga för mycket för då kommer väl en helomvändning och ja blir dålig as usel.
nej nu orkar ja inte skriva så mycket mer.
Hejs

All the lovers

Sjukan igår gick sådär, vi prata en massa sen tog dom en massa provet usch va hemskt det är :( men med tårar i ögonen klarade jag det, fick en remiss till torsby så ska dit framöver.
Efter det tyckte jag att jag var värd lite kläder så ja beställde ett paket ifrån hm:)
Någon gång lite senare kom tony hem och vi drog hem till mor och tog kort på min gitarr å la ut den på blocket.
Senare drog ja med sara, josse å jossi på roadtrip, fick bli munkfors och majas, sen udde där det spökade på riktigt :s , sen lite bus, hade riktigt trevligt :)
Idag har jag inte gjort ett skit, sov länge på morgonen eftersom ja inte kunde sova inatt av värk.
Nu väntar ja på pizzan i ugnen och ska nog lite senare dra till madson och köpa lite pynt till lägenheten :)
Puss

Solo

gomorning!
Första dagen på höstlovet och ja fick mig en skön sovmorgon, har precis vaknat med ligger fortfarande kvar i sängen.
Har haft rätt slappt veckan innan också då vi hade projektvecka, blev bara en massa strul dock och ja mådde inte alls bra som vanligt de två sista dagarna,
så vi tog helg tidigt och ja gjorde ingenting, fredags tog vi de lugnt med chips godis å allt vad de innebär, lördags drog jag och tony till stan och kika i lite affärer, när allt hade stängt drog vi och kollade in en skön lägenhet på kasernhöjden, där skulle ja kunna tänka mig å bo alltså, jäkla va fint!
Efter de gick vi och handla en massa godsaker till bion vi skulle på, blev saw 3d. Den var inte lika läskigt som ja trodde den skulle va mest vidrig. När den va slut åkte vi hemåt, fick agera chaufför åt några som söp så kom ändå inte hem förrän 3 på natten, då va jag helt slut och vi somna bums.
Igår gjorde vi mat och hade mys till tvn och någon film, minns ej vad den hette.
Idag ska ja till sjukhuset och försöka få hjälp ...  hoppas de fattar något denna gång!
Får se hur det slutar men jag är riktigt nervös :s

RSS 2.0