18 år :D

Hej!
Har hänt en del sen sist. Dagen innan midsommar afton drog jag och tony iväg till kusten och spenderade midsommar där och hade det jätte mys. (bilder ska jag nog kunna ordna snart)  Jag hann även med att fylla 18 så vi drog oss då mot karlstad och åt på restaurang sedan fortsatte vi våran färd hemåt, blev lite fest och parken innan ja somna riktigt skönt hemma i sängen.
Dagen efter/igår drog vi oss upp gjorde mat och sedan stack vi iväg och spela tennis med marcus och sara.  Sedan bar det av hem till mig dit några släktingar kom och firade mig.
Har fått en hel del bra presenter :)
Idag vaknade jag rätt sent, skyndade mig iväg till körskolan och satt där och pluggade lite innan ja gick hem där moster satt och stekte. Nu har vi precis dragit oss in och jag ska alldeles snart dra mig till älsko och äta mat.
Tjingeling!

Pearly gates

Gud va ja stör mig på folk som håller på att klippa gräs å hamra å jag vet inte allt de håller på med när ja vill sova.......
Nu är jag iaf uppe eftersom ja fick inte sova längre!

Min helg var bra och kan inte klaga, just nu har ja ingen aning om vad ja gjorde men ändå.
Igår gick jag upp och iväg till körskolan och körde, efter de satt jag lite vid datorn och plugga. Efter att ja inte orkade det något mer drog ja hem men där var de strömavbrott så jag fick dra till mamma. Man blir ju helt handikappad när man inte har ström, hur klarade man sig förr i tiden ? ;s
Sen kom tony och vi åt sen drog jag iväg till vågbacken på träning, hem och duschade sen dorg vi iväg och spelade minigolf, notera att jag vann igen! förstår inte ;D haha
Efter de somna vi så stött!

Ikväll kommer moster hem:)  Men nu ska ja gå och plugga lite..

my first kiss

tjohej!
skiftar mellan datorn och solen eftersom ja orkar inte ligga still i värmen allt för länge men de här funkar också :)
Körkortsboken är med också, jag måste verkligen läsa nu.
Har haft en skön veckan även om alla jobbar och de finns inget att göra förutom körkortsteori, gillar läget än så länge, kommer antagligen bli trist snart så ja vill dra någonstans snart!
Igår drog jag å tony till sörby, blev fiske å massa napp :)  sen mys.  Imorse drog han iväg till jobbe så ja blev kvar här och ska stanna tills imorn.
nu har jag inget mer på hjärtat.  pusss

Feel it

NU är sommarn här vi ska festa natten lång.. lalalaa  :D
Allt  är avklarat i skolan och efter att jag har gjort 7 prov plus en uppgift den här veckan och en jävligt hård termin som nästan har tagit kol på mig. Ganksa nöjd och stolt över mig själv faktiskt :)
Ikväll firar vi med klassfest och jag är ruskigt taggad, men först ska ja nog äta tacogratäng med världens bästa grabb :)
Skål och hej!

beyond the words

Blev Karlstad och rättegång idag , ganska intressant faktiskt fast blev lite drygt och hungrigt mot slutet.
Sen fick vi shoppa loss och de gjorde ja verkligen , 9 kr kvar och leva på tills 30 juni (y)  men grattis!  aja får väl gå på något sätt, eller de måste gå.  Fick mig en hel del grejer och på rea dessutom.

Vill bara ha sommarlov och körkort så ja bara kan dra ifrån allt och alla nu på en gång!

don´t call my name


RSS 2.0