Good feeling

eller inte..
När ska det vända egentligen?
Har dock insett nu att hösten är verkligen inte min tid även om jag detta året såg fram emot den, trodde det skulle bli så mysigt å allt, jävlar så fel jag hade.
Godnatt!

We found love

jag glömmer aldrig bort vad du gjort...

Morgon

God morning!
Idag kom jag upp runt 11 så det får jag lov att vara nöjd med.
Har inga direkta planer för dagen utan bara att det blir mys ikväll.
Käk sen jobba lite matte kanske? hmm
Morgon mys med Svea :)

Hear you me

Jag började mitt nya liv i måndags som bestod att att jag skulle göra nyttiga saker än att bara slöa bort tiden och börja röra på mig. Det har funkat bra tills igår då ja sov bort halva dagen till halv 12 fast gjorde bra saker efter det som tur va, jobbade matte c osv, va till och med på lektionen. Men idag brast det totalt sov fram till 10 över 12 och hela dags planeringen är nu förstörd...... Så nu är kl 1 och jag hinner inte göra typ ett skit förutom att äta innan ja ska iväg på matte. Får ta tag i dagen efter det istället.
Har haft så svårt att somna de senaste dagarna vet inte varför och jag antar att det är därför jag sover så länge.
Är så trött så ja stänger av väckarklockan utan att ja märker det.
Bullarna jag bakade till älskling på kanelbullens dag! :)

pumped up kicks

Några dagar och även en helg har gått, shit vad tiden går snabbt. Är ju redan tisdag idag. Visst är det tråkigt att vara arbetslös men ja hinner fan inte med ngt ändå.
Under helgen har jag varit på innebandy med josse,emma & sandra, varit i kd och shoppat efter de blev de alkohol hos oss, skattade så ja fick ont i magen. Somna som en stock verkligen, snarare däcka kanske.
Vaknade och mådde inte alls sådär dåligt som jag brukar när jag har druckit, bara ont i huvve som fan men det är absolut inget att gnälla över när jag vet hur det kan gå.
Vi åkte till lakheden och fick oss mat, hem och städa sen hade mys hela kvällen och innan vi gick och la oss tog vi en promme på 4 km i regnet.
Igår sov jag riktigt länge, var så himla trött. Startade dagen med en 5 km lång promme med sofie i vågbacken, gick så himla snabbt för att vi hade så mycket att prata om. Sen shoppade jag upp mitt presentkort på madson som jag fick för ett år sen när jag var sjuk. Mysiga grejer fick jag.
Nu ska jag inte babbla på så mycket mer utan göra ett sista försök att hitta handtagen till crosstrainern.
Försöka hinna baka bullar tänkte jag också faktiskt :)

RSS 2.0