over the rainbow

Fick just reda på att de är träningsfritt denna vecka ,  och ja som hade tänkt frossa mycket denna vecka och träna bort det men icke. Får de ta promenader istället, har ju då även tid att umgås.  Ska försöka börja plugga imorn också vilket lär behövas efter att jag har haft utvecklingssamtal och mamma får reda på allt:s  oj oj redan nervös!  blir nog ingen pizza denna gång iaf :(
på torsdag har vi historia prov och ja kan som vanligt inte ett dugg så de lär bli ännu ett ig :( bajs! men ja ska försöka klämma in spanska provet denna vecka så ja klarar det iaf. 
   
nu är klockan mycket ja och jag borde sova om ja inte vill vara lika trött som idag, så får hoppas att jag kan de. 
natttii


får bli en bild på mig och amanda eftersom hon ska komma och hälsa på mig den här veckan bestämde vi :)  KUL!

sick cycle carousel

fest blev de och ganska lungt för min del för en gångs skulle :p trevligt vare, förutom mina tankar ibland men mina vänner vet varför jag är ledsen och ja tror att de förstår mig så inga klagomål på det, utan dom pigga upp mig bara:) göött
och timmen när vi skulle släcka lyset var mysig med ljus å allt:) dåligt av er som inte gjorde det tycker jag kunde inte ha varit för mycket begärt iaf!

Nu orkar ja inte skriva mer men måste bara säga att jag gillar wipe out och felix herngren måste jag säga han är så jävla kall! haha


lite bilder från gårdagen , och jag har bara fått bilder från jolin än så länge, därför äre bara 4 st:p hehe







friday;)

 skoooola idag  suuug och  att du har mage att hålla på när du vet hur det ligger till det kan ja inte förstå :s   det gör det bara värre! tack så jävla mycket!

sen blev det lung hemma kväll med chips å gotttt:)
bra att världens starkaste man vann i let´s dance också tycker ja , helt rätt svenska folket för en gångs skull;)

imorn hoppas ja på en bra dag och jag kan inte bestämma mig om ja ska på innebandy eller ej , men de brukar bli så ändå jämt.
sen blir feeest:D  oj vilken skräll .   men ja ska ta det lungt imorn kväll de lovar ja så de så;p

<3

beslutsångest

över om jag ska ta mig sovmorgon ända till kl 14:50 och skippa  idrotten , eller om ja ska vara med och bada på idrotten och bara få sova till 10 typ.  hmmm ?   vi får väl se hur jag gör då , men de lutar mot den långa sovmorgonen :)

aoo

Du är det enda jag tänker på.. . 

Australia

nu tänkte ja se om ja har hört rätt, det sägs att den filmen är bra så tänkte kika på den alldeles strax:)

idag försov ja mig men inte så konstigt med tanke på att ja somnade vid cirkus 4 på natten/morgonen men jag har väldens bästa bror så han åkte därifrån han sov och kom och hämta mej och körde mig till skolan tack ! (y)
slutade tidigt och gick hem, dagen bara gick med tiden väldigt snabbt och vädret var väldigt konstigt, de la jag märke till iaf.
sen fick ja skjuts av mamma till nöjes för att sola men pengarna som ja hade med mig rack inte till så ja kunde bara sola i 13 min eller nått ! arg blev jag att ja itne tog med mig mer när ja äntligen orkade dra mig dit! tusan!  men men ska försöka få med mig linnéa på onsdag och göra ett nytt försök. Träning blev det sen men bara passnings övningar och skott så de var skapligt lungt.  7 pers;) heja säger ja bara.  
nej nu blire som sagt film tittning:p  invigning av den nya sängen inatt;) mysigt    nattti


ååååh snällla,  säg att det inte är något! ja klarar inte de här :(

hagfors by night fylla å fight

ja så vare väl igår, lett ja blir att när de ska hålla på. Det kommer defenetivt inte bli bättre för dig ska du veta! töligt för  dig!
har nog ingen kommentar om kvällen men ja vet iaf att ja aldrig mer ska dömma bakfull stackars sara:p ehe

tänk på annat nu!
tack för att du förstår du är ju trots allt en av de viktigaste i mitt liv
heeej                       
<3


långa nätter

orkar inte skriva om dagen men den har varit helt okej:)

leeeeeeettt daaaaa!!   hejdå!
                                                                                        ;)

18 mars

idag har dagen vart helt ok , först skolan som vanligt sen drog jag och anna iväg och kollade på kläder, efter de gick ja hem och hon till skolan för att vänta på bussen. åt sen somnade ja :p vaknade släpade iväg mig själv på träning inge taggad alls men som tur va så vare lungt idag så de gick :)  sen blev de mat och duschen.   shit vad snabbt dagarna går egentligen, skrämmande. 

imorn ska ja hem till sandra efter skolan och storma hennes garderob eftersom jag inte har någonting alls att ha på mig på fredag :p måste även plugga samhälle imorn !  ett måste verkligen !   

men nu blir det sängen , lovat linnea att komma i tid imorn :p   nattti <3

hela veckan väntar ja..

på lördag, lördag igen :p fast denna vecka väntar jag på fredag , gud så gott:)

idag har jag varit i skolan, sen kan ja skriva att jag har gjort klart samhällsfrågorna , liiiit stolt. de trodde varken jag eller någon annan om mig så.  sen blev de fika, efter de hem och sov och nu sitter jag här fort dagen har gått. 

nu får du gärna komma en sväng, tack! ;)

har jag en blogg ja ? ;p

oj va länge sen det var jag skrev här men har helt enkelt inte orkat har börjat på ett inlägg men ångrat mig och stängt ner hela skiten varenda gång, detta gör man ju för kul inte för att man sla få ångest varje gång, elle hur ?! ja ..  iallfall så orkar ja inte dra upp allt som har hänt de senste dagarna men har hänt både endel underbara och mindre underbara saker.


igår blev det ukm med sandra, annaE , annaL och stefan, efter de drog vi alla -annaL till värmullen och åt gott, stefan och sandra drog hem och jag och annaE fortsatte våran runda ;) haha , vi gick till coluseum en sväng efter de gick vi till ica och köpte godis sen satt vi här och kollade skolkatalogen på datorn och skratt blev det må ja säga. senare blev det vanlig poker med david, alex och rasmus sen lutade det åt mer naket;) haha     liiite pinsamt blev det i slutet x) haah stackarn:p  senare drog vi på fest, sen sängen. 

idag har ja bara fikat å kollat på tv, eller ja drog en sväng till hagfors pizzan också , och ica inge mer märkvärdigt allltså:p

imorn är vi lediga och därför drar jag och a på shopping :D

:(

undra vad det är för fel :s ja måste tag tag i mig själv innan det är försent.



Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.

sportlovet är slut än en gång.

baksmällan idag har inte varit kul kan ja lova , inte ätit något på hela dagen :s     kalaset igår var väl kul? tror ja  , har inte för mig att ja hade tråkigt iaf .   nu blire sängen på grund av nästan inge sömn alls inattt..
skolan imorn och slut på det roliga! skjut mig!

heeejda  pusss ;) ehe

RSS 2.0