Addiction

hallo.
måndag och hål, tillbringas hemma framför datorn med cola å ostkrokar :)
Var ett tag sen men kan berätta om min helg, efter skolan i fredags besiktades bilen, det gick snabbt och enkelt så vi tog en tur till karlstad för att köpa ett nytt soffbord osv, kom dock bara hem med en lampa ojoj..
När vi kom hem tog jag med mig emma till styrkan för att köra lite, efter de somna ja på soffan.
Lördagen började med en tur till lakheden sen handling och lagade lasange, sen drog jag till denise på födelsedagskalas, kvällen avslutades på folkan, inte värt tyvärr..
Igår blev en bakis dag som vanligt när jag har vart ute orkar jag inte göra ett piss dagen efter, mår inte bra alls. Men vi började spela lite sims3 och åt pizza så det var en helt okej söndag ändå, höjdpunkten på veckan är ju även solsidan som går på söndagar, mitt favvoprogram :)
Hopppas veckan går fort för jag vill ha helg nuu..  gillar inte jobbiga skoldagar med prov läxor och allt.
Nu ska ja snart dra iväg till skolan igen för ekonomi och ikväll blir det innebandyträning.

Lippen

Gud är så lett så de finns inte, måste få skriva ut min aggressioner innan de går ut över någon, ronia och anna fick ta lite förut men tror dom förstår mig och var inte så glada själva heller. Men till saken, har sovit skit dåligt men pallrar mig upp till skolan eftersom ja känner att jag inte kan svika min grupp när vi skulle ha lekar idag. Kommer dit efter att ha stressat som en ja jag vet inte vad, plus att de va över 20 minus ute (jag gick), så kommer de en och säger att våran lärare är hemma och lektionen är inställd, den här lektionen är på 3 timmar.. hon frågar även om inte han kunde ha skickat ett sms till oss och sagt de eftersom vi endast är 5 eller 6 st i den här gruppen, hur svårt kan det vara. Jag får ju endast vänta 3 timmar utan att ha ett skit att göra eftersom det jag behöver jobba med ligger hemma, sen fanns det ju även dom i min grupp som inte började förrän om 5 timmar som inte kan gå hem eftersom dom inte bor i hagfors. Hur kul?!
Blir så fruktansvärt lett eftersom jag är hur trött som helst, funderar starkt på att hoppa en den tråkiga kursen pga detta nu också, men känns ovärt då jag iaf har skrivit en lång uppsats om det och gått upp isf i onödan i ett halvår.
Hur som helst har jag precis kommit hem eftersom jag bestämde mig för att dra hem och sova annars pallar jag aldrig den här dagen med det här humöret.
Nu kan ja sova eftersom jag fått ur mig mina tankar! bye

Försöker få fart på spisen men de funkar inte så bra för mig, hatar att elda :(
Sitter förövrigt i sveriges kallaste lägenhet, 14 grader :o håller på att frysa ihjäl så det är bäst att det börjar brinna snart, helt sotig är jag också för den delen.
Ska snart dra iväg på träning och tänka på annat ett tag, helst inte tänka på något förutom innebandyn.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta men det blir nog bäst såhär nu!
kommer nog ha den längsta och tråkigaste veckan ever, men de får gå.

unstoppable

ååh fredag, du är så välkommen!
Idag har varit en ganska kort dag som har bestått av natur, plugg (prat) med sofie sen prov. När ja kom hem drog jag igång och städa allt typ, så nu är de så rent så. Beställde mig även ett paket med träningskläder mm, kände att jag var värd det!
Tänkte även att jag skulle med josse på spinning idag men efter att de var fullt så blev jag helt omotiverad till att träna, men ska nog försöka orka mig iväg en sväng.
Sen måste jag även åka iväg och fixa lite inför imorgon, öppet hus på skolan nämligen och vi ska visa upp vårt företag Foreveruf. Så blir skolan imorgon också, men får förhoppningsvis vara ledig en annan dag istället.
Nej nu ska ja gå och snosa lite på tony... hejs

nanana baby

Idag var jag iväg till skolan för att göra ett prov, sen åkte ja hem och var helt slut efter lite sömn inatt:(
Mådde inge vidare så skippade sista lektionen som jag skulle iväg på.  Sov lite sen diskade jag berget i köket, tog typ 2 timmar nästan och mina fingrar såg ut som russin, men nu är det fint i köket iaf:)
Efter de drog jag iväg och handla och sen hämta tony.
Sen drog jag iväg till styrkan och sprang på löpbandet, startade lugnt men ja ska öka så småningom tänkte ja.
När ja kom hem lagade vi mat , biff stroganoff blev det och faktiskt ätbart! :) Nu blir de tvn ett tag sen ska ja sova..

More

Hel skön helg som avslutades på bästa sätt igår, pastagratäng, chips, godis, cola och Solsidan!! :)
Inte nog med detta så kände man ingen press att man var tvungen att dra till skolan idag eftersom  vi har studiedag.
Idag ska jag försöka studera, eller jag måste lättare sagt! Två prov imorgon.
Ska även hinna med att dra till styrkan och fixa kort, efter de innebandyträning.
Nu ska ja ta fram religion boken och börja, hejhej

Life is a mystery

hejhej!  I torsdags vände det, och hände massa sköna saker, klippte och färgade mig, drog till kd och kolla lite på balklänningar, åt på max, fick reda på att ja skulle börja på styrkan, handlade på rea när de va typ inga folk på bergvik, så underbart är det att handla i tomma affärer :)
Igår åkte jag med mamma ner till kd och kollade,även provade balklänningar och fastnade för en som blev med mig hem :)  Alltså en sak mindre att tänka på (y)
När ja kom hem beställde vi thaimat och mös till två filmer, the girl next door (den ifrån 2007) fyfan för den!  och någon mer som ja inte minns va den hette.
idag vaknade jag upp i hopp om att dra till styrkan men icke, då var receptionen stängd så de blev inget... Gick och la mig tillbax och vaknade upp 1- halv2 ringde direkt till milano och beställde frulle, men nu fåre snart vara slut på hämtmat, detta går inte!
Nu måste ja städa innan annis kommer hit, annars kommer hon få en chock så bedrövligt som det ser ut!
Ikväll ska vi ut på kulturnatten :)

Invincible

Igår va en riktigt piss dag som jag bara vill glömma, inget funkade. Men det värsta var nog när ja skulle laga kyckling, ris och currysås, tänkte att jag absolut inte kunde misslyckas. Jo men visst, skulle börja äta och skärde upp den förbaskade kyckling, den var full i blod :o sprang ut och höll på att spy, Tony fick slänga och ta reda på allt, jag gjorde mig tillslut spagetti snabbt innan ja skulle dra iväg på träning.
Aja nog om det, ligger i sängen har precis kommit hem från första lektionen för idag och nu börjar jag inte förrän två som vanligt, gött ärre ibland, skulle dock vilja sluta tidigare när jag ändå är uppe, men men.
Ska sätta på oth och kolla på och sova en stund innan det bär av till skolan för uf. Resten av dagen får nog bestå av att plugga.
Har äntligen tagit tummen ur och beställt klipp och färg tid också! (y)
hej

jullov

Sista dagen på jullovet, har inte gjort så spec mycket den här veckan, har bara tagit det lugnt och mått. Väldigt behövligt faktiskt och jag hoppas jag är redo för min sista gymnasie termin ever.
I torsdags tog jag pappa och älskling en hel dag i karlstad och ja inhandlade äntligen en ny innebandyklubba blev även ett par byxor. Annars har inte så himla mycket mer hänt utanför hagfors kommun.
Tänkte att jag skulle ta med mig tony och en tur på längdskidorna idag men vädret såg inte alls lockande ut så får bli en promenix senare istället.
Jag har nog nästan bestämt mig att de får bli ett kort på hälsan i ett halvår också, nu jäklar ska ja sätta igång.
Har inte så mycket mer att skriva, kan dock bjuda på några bilder ifrån nyår i trysil :)
Måste även tillägga att jag var med om det häftigaste fyrverkeriet i mitt 18 åriga liv, men fick inga bra bilder alls, tråkigt nog :/

RSS 2.0