lista

Dag 18: Känslor
Har fastnat på denna och vet verkligen inte vad jag ska lägga upp men denna här bilden väcker känslor

forever and ever

Tänk att när man egentligen har tid över så skriver man inte, har väl roligare saker för mig antar ja och tur är väl det.
Utgången i lördags var riktigt kul, finns dock saker som kunde varit roligre men hamburgaren jag köpte innan ja skulle gå hem gjorde allt bra och var nog bland det godaste, mest minnevärt på hela kvällen alltså, haha.
För ovanlighetens skull var ja inte så bakis när jag vaknade, vilket var så fruktansvärt skönt! Så vi drog nästan direkt iväg och tvättade bilen, åt mat, åkte hem slöade lite till oth, åkte till sörby och åt mer mat, slöade där, drog hem igen och kikade på en film innan vi somna.
Idag vaknade jag av att Svea lekte med en råtta framför mitt ansikte och rev mig, fick panik och trodde jag skulle ha ett stort rivmärke över hela ansiktet på lördag när balen är men som tur va så syndes det inte spec mycket.
Sov ett tag till innan jag kikade på några oth avsnitt, därefter drog jag iväg till skolan och spelade kubb med några flickor, värt att nämna att mitt lag vann.
Efter de drog vi till nicein och käkade en fet hamburgare tallrik.
Sedan hem och iväg till sjukan med sofie där vi solade, hem och duscha och drog iväg och spelade lite fotboll med några få studenter. Nu har jag precis kommit hem ifrån sara där vi kikade på skräckis och det är därför jag sitter här och skriver en massa skit eftersom jag ändå inte kan sova.
Men ska försöka få ordning på det och lägga mig brevid en snarkande kille.

Saturday

Godmorgon eller ngt :p
Har städat hela lägenheten nu på morgonen,  så nu skiner den , nästan :p
Va sjukt mycket att ta tag i nu igen så känns skönt att det är gjort.
Ikväll blir de fest för hela slanten, men innan de ska ja testa balfrisyr och fixa lite :)
SKÅL!

happy face

Vilken jäkla lättnad, nu är ja klar med gymansiet , helt och hållet.  Inte en enda skoluppgift kvar. Fy tusan va skönt de känns.  Bara roligt kvar nu och studenten är nära.
Men efter en sen kväll och kort natt är jah fruktansvärt trött så ska titta klart på säsong 3 av oth innan jag tar en powernap. I eftermiddag blir det födelsedagskalas och senare vill ja nog ut på galej och fira:D wihoo
Ska bli en sånn skön helg må ja säga, var ett tag sen mina helgen inte bestod av skolarbeten.
Typ såhär nöjd och glad är jag nu , fast jag hatar den här bilden, men vafan ;D

When the stars go blue

Idag klarade jag det sista spanska provet, lagomt glad. Fick dock reda på att ja behöver göra en sista sak innan jag är klar med spanskan men det fixar jag.
Idag gjorde jag även sista pedogogiska ledarskaps provet så nu är även den kursen avklarad! :D 
Imorgon ska jag hålla tal, då är det sista i svenskan klar.
Sedan återstår bara ett naturprov.
Ligger nu i sängen och ska ta och sova en stund innan jag sätter igång och pluggar lite kanske hinner med ett avsnitt av oth också.
Dagarna rusar förbi och snart är studenten här!! :D

lista

Dag 17: Ett ögonblick
vet inte riktigt vad ja ska lägga på denna så tar bara nån random bild

I never promised you a ray of light

huvknack och fullt upp :(
Måste klara av morgondagen, eller bättre sagt hela veckan!
KÄMPA NU!

My guy

herregud, åt nyss de starkaste nudlarna någonsin tror ja.
Var ju som sagt ledig idag och tänkte jag skulle plugga, men så blev inte fallet, har legat i sängen ända tills typ halv tre få sofie kom och hämtade mig och vi drog till skolan en sväng.
Sedan drog vi iväg och handlade och jag fick mig mat för dagen plus lite till.
Ikväll ska ja sätta mig och plugga hela kvällen, endast fyra kvällar jag behöver det till så nu får ja kämpa!
Hejs

lista

Dag 16: Självporträtt i svartvitt

lista

Dag 15: Kärlek
Min kärlek

go go go

Helgen har varit goodie.
I fredags blev det som jag skrev att de skulle bli nämligen utgång, förfestade hos sara innan vi drog till parken och jag hade riktigt kul.
Morgonen efter är som vanligt inte så rolig, vaknade kl 6 helt förstörd och fick vänta på att allt skulle komma upp tillbaka. Somnade efter en stund och sov till cirkus 11.
Blev med sara och hennes klassisar ut på marknaden innan jag och t drog och åt grillat.
Senare på kvällen åkte jag ner till sara igen där de skulle börja dricka men ja kände att de gick inte så bestämde mig för att vara snäll och agera chaufför,  en lång kväll blev det men de va trevligt tills jag skulle åka själv hem ifrån sunne och mötte många läskiga djur på vägen...
När jag kom till hagfors hämtade jag en full tony, vi satte oss och kikade på en film innan vi både däckade skönt i sängen.
Idag när vi vakna blev de direkt iväg till kd med hans family, fick lite ikea grejer, lite klädesplagg, ett par utspringsskor och en väska till balen, perfekt alltså! :)
Under kvällen  har vi kikat på film och ätit jordgubbar med smält choklad, jag älskar det verkligen! mums
Imorgon är jag ledig så morgondagen kan nog inte bli bättre, dock måste jag plugga men det ska göras i solen hade jag tänkt.
Nu tar jag natten, gonatt!

I like that

ååååh gud va skönt, nu kan ja lämna den internationella ekonomin bakom mig för gott, kommer inte bli ett bra resultat men nu är det iaf gjort!
I början av veckan så hade jag 11 saker kvar att göra, nu har jag 4 vilket betyder att jag har kämpat som en stolle denna veckan även fast jag varit dödsjuk :p
Nästa freda är förhoppningsvis allt klart, åh ja blir så lycklig när jag tänker på det.
Är helt slut i huvudet just nu så måste ta en tupplur för att kunna bli människa och gå på studentfest eller vad man ska kalla det ikväll, blir iaf grill och lite alkohol på villavägen först och främst:)
Innan blir det nog en tur på marknaden.
gonatt

lista

Dag 14: En vinterbild

fucking perfect

Hinner inte egentligen , sista filosofi provet ever imorgon så skulle väl va fasen om man inte klarade det.
Måste plugga.
Nöjd kille!

lista

Dag 13: Tema "ljus"
Förstår inte riktigt men kan bjuda på en riktigt gammal bild när ja va väldigt ljus i håret

What are the worlds

Vilken mys faktor åska och regn är, skulle vilja lägga mig under täcket med min snos och kika på en film, ha några tända ljus och något gott till..... men drömma kan man ju, för sånt har inte jag tid med utan jag måste verkligen börja skriva på internationell ekonomi uppsatsen nu på en gång men mitt huvud håller på att spricka och jag känner hur febern stiger ännu mer :( Ska ta mig en tablett och se om den börjar värka så ja kan komma igång å skriva.
Ja nog om allt.. plugga vare!

lista

Dag 12: Min vardag
I min vardag just nu finns det inte tid för annat än plugg

Unbelievable

Usch va piss jag mår, lyckades dra på mig en förkydlning under helgen och vaknade med hög feber på lördags morgon = inget gjort alls och hade en skit tråkig samt jobbig dag, missade festen som för två år sen var årets fest men eftersom det har börjat spåra med den så kanske de inte gjorde så mycket ändå..
Vaknade även idag och inte kunda röra mig, är ett under att jag nu kan gå in på datorn och skriva när jag inte ens hade krafter till att öppna ett tuggummipaket för 10 min sen.
Jag som skulle plugga den här helgen, har massvis att göra :( men hjärnan och kroppen funkar inte som den sak just nu tyvärr.....
Blir alltid sjuk vid fel tillfällen.
Imorgon är det måndag och jag måset verkligen till skolan för att göra spanska prov annars kommer jag inte klara den kursen.
Nej nu ska ja sluta tycka synd om mig, eller nej de ska ja inte men ska sluta skriva ner det iaf.
HEJ!

lista

Dag 11: Tokigt

lista

Dag 10: Detta gör mig glad
Skulle egentligen varit en bild på alla mina vänner, men en sån hade inte jag så fick bli på två av dom eftersom den här resan gjorde mig glad :)

lista

Dag 8: En favoritbild
Denna var riktigt svår så ja tog första bästa eftersom jag har så många. 
Tar nästa när jag ändå är igång
Dag 9: En vårbild
Vår är väl iaf när man får plocka fram dessa och börja använda balkongen

Give me everything

Jajemänsan, nu är jag klar med en internationell ekonomi uppgift och åter står 11 saker kvar att göra innan jag kan njuta av studenten. Kan dock fortfarande inte fatta att det är min tur iår, gick jag inte ur 9:an igår?  tiden går hemskt fort.
Tog en liten paus innan jag ska börja med sista psykologi uppgiften någonsin, när den är klar som är psykologi kursen avslutad :)
Unnade mig även gott idag bar för att kunna sätta igång att plugga, var så hemskt trött.. Thaimat, choklad och de nya ostsnurrarna blev det :) mums
Nu ska ja fortsätta tänkte ja, god kväll!

so many things

Fullt upp är det och just nu sitter jag och håller på med internationell ekonomi, hittade äntligen en artikel jag kan använda :)
Idag har inte hänt så spec mycket, feber inatt, försov mig därmed till skolan ganska så rejält, gick på två lektioner, hem satte mig i solen, besällde ett paket från hm, tog en promnad med sofie och nu sitter ja som sagt här.
Har världens ångest över allt samtidigt som de ska bli så jäfla skönt att ta studenten, mindre än en månad kvar nu...  och fortfarande varken ett sommarjobb eller en plan för vad ja ska göra efter sommaren.
Aja har verkligen inte tid mer så hejsvejs!

lista

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Inte så konstigt med tanke på hur jag ser ut men ibland får man bjuda på sig ;)

lista

Har nog glömt några dagar så här kommer några på rad.
Dag 4: Min hobby
Innebandy är/var väl en ..
Dag 5: En gammal bild
Anna och jag när vi var i gäteborg och såg all time low, skapligt länge sen
Dag 6: Tema "grön"
Lisebergs kaninerna i fight

Fredag hela veckan

Ja nu är det fredag igen herregud va fort tiden går..
Skulle ha blivit grillat idag men eftersom vädret sviker får de bli pizza istället, funkar det också.
Ikväll ska jag bara ta de lugnt, kolla på något och trycka i mig massa onyttigt, låter som en helt okej fredags kväll  ändå. Imorgon väntas en lång dag..
Vill verkligen få gjort lite skolarbeten under helgen så jag kan bocka min lista och ta de lite lugnt det sista.
Ska ju bli fint väder hela helgen också och då vill man ju absolut inte sitta inne och plugga :/
NU ska ja käka innan ja svälter, är hungrig hela tiden...
trevlig helg!

lista

Dag 3: En familjemedlem
Fick bli morsan

lista

Dag 2: Favoritpryl
Tänkte lägga upp en bild på datorn innan jag kom på att det är den här prylen jag aldrig skulle klara mig utan.

lista

Dag 1: Självporträtt

Livet

Eftersom jag har så mycket att plugga nu och framöver kan ja ju lika gärna sätta igång med en sånn här. Tänkte köra dubbelt ibland för att hinna klart till studenten, detta blir alltså en slags nedräkning.
Nu kör vi!
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv


ving

Sitter just nu i kö hos ving eftersom ja avbeställde min studentresa igår :( men så ärre, hade inget val egentligen.
tur att ja börjar 9 idag eftersom här verkar ja aldrig komma fram....
Annars då, har sjukt mycket att göra och tänka på så livet är rätt hårt just nu.
nej nu svara hon så tjohej

nosy neighbour

Lovet är slut och det avslutades igår med valborgsfirande.
Först hos denise där vi lekte sen blev de parken.
Under lovet har jag inte pluggat ett skit som jag sa att jag skulle göra, så antagligen måste jag sätta mig hela dagen idag och försöka, men det återstår att se, är mer taggad på att dra till pappsen och se på hans lilla kattunge :)
nej usch vilken olust till att skriva varför började jag egentligen :s
skit samma hej!

RSS 2.0