blaaa

Kärlek till Mayday Parade ♥
De gör ensamma dagar i sängen mycket bättre!



Does he watch your favorite movies?
Does he hold you when you cry?
Does he let you tell him all your favorite parts?
When you've seen it a million times
Does he sing to all your music?
While you dance to purple rain
Does he do all these things?
Like I used to?



Monster

tjo!
I fredags kände ja mig nästan på topp inte ett illamående på hela dagen och inte ont i huvudet, hopppas det går framåt nu. Dock gick svenska provet som vi gjorde dåligt, hade ju inte kunnat tränat något :/  äsch de är väl bara att göra om livet går vidare:)
Slutade ganska tidigt så ja drog hem och storstädade och lagade mat innan ja drog iväg och hämta snos.
Vi drog iväg till sörby och hämtade min nya jacka som jag har beställt och sen vidare till backa för att byta däck, gick dock inte så bra så sommardäcken är fortfarande på.
Efter detta så tog jag med mig emma på innebandy,efter det en sväng hem till henne sen slutade det med att vi drog hit och spela buzz och snackade en massa :)
Senare skjutsade jag hem henne och skulle hämta tony i lakheden, i vågbacken höll jag på att köra på en älg så blev riktigt skakis.  Klarade mig iaf och när ja kom tillbaka igen så stod älgen vid vägkanten på samma ställe ;s Men vi kom hem oskada :)
Igår väntades 50 års kalas för tonys far, hade riktigt trevligt faktiskt.
Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt som man ska göra på söndagar, ska nog gå ut och ta en pizza senare det är min plan! :)

The downfall of us all

Helgen som gått har varit bra!
Fredagen drog jag och mor iväg till selma spa där vi spenderade våran dag, så jäkla gött, mådde som en kung!
PÅ lördan drog jag och tony iväg till karlstad och shoppade, fick mig inte så mycket men hade en trevlig dag ändå. Kvällen spelade vi lite poker.
Söndan så var vi iväg och firade tonys pappa, åt mat å grejer innan vi drog iväg hemåt där vi mös hela kvällen.
Riktigt bra slut på helgen.
Igår var jag i skolan en hel dag vilket jag inte har varit på hur länge som helst, efter de storhandlade vi och senare drog jag iväg och kikade på ett par skor som blev mina :)
Idag är det tisdag och jag är hemma pga att ja mådde inte alls bra inatt så stannade hemma istället, ska iväg till skolan senare när min lektion börjar.
Guuuuuuud ja vill bli helt frisk och mååååå bra igen!!

T

Vill tillägna ett inlägg åt mig älskling som fixade mat och överraskade mig med jätte fina blommor igår, gud va glad jag blev :)
Han är så söt min snutt!
Tack för det och för att du var hos mig varenda dag och satt där i timmar på sjukhuset! Du är bäst och jag älskar dig mest! :)

It was a long time ago

det var riktigt länge sen jag var inne på blogg.se men nu bestämde jag mig för att ta tag i detta så att jag kan se tillbaka även till denna period som varit, därför får det bli ett inlägg.
Vi har gått in i oktober och detta började med studentfest, förfestade hemma hos louise innan vi drog till årosgården, gick dock inte länge innan ja fick åka hem pga mitt jävla illamående...
Drog hem iaf, sara blev med en stund och gjorde mig sällskap. Mådde skit hela natten men lyckades tillslut somna, hela lördagen var även den ett helvete och jag trodde ja skulle dö, men klarade mig igenom den.
Söndagen vaknade jag av att ja seriöst höll på att dö, ont som tusan i magen och mådde så illa men kunde inte spy, ambulansen hämtade mig tillslut och körde mig till akuten i torsby, där jag fick tillbringa hela dagen och ta prover, blev inte bättre men eftersom de tydligen inte kunde göra något mer fick ja sent på kvällen åka hem, väl hemma blev det ännu värre, sov inte en blund så dagen efter bestämde sig mamma att åka iväg med mig igen, denna gång blev jag inlagd och fick ligga där i 4 dagar. I torsdags fick jag alltså åka hem, utan svar vad det är för fel eller vad jag kan göra mot det, blev lite bättre i hemmiljön men mår fortfarande inte alls bra. Helgen bestod av att jag orkade iväg på innebandy med sara, lisa och josse, orkade verkligen inte sitta inne längre utan behövde lite socialt, kollade inte hela matchen utan drog hem till sara istället och prata, riktigt gött!
Lördagen gjorde ja inte ett dugg utan försökte vila upp mig, på kvällen hade vi bestämt att vi skulle spela poker, dock när vi kom dit och skulle börja spelet, kom illamåendet och jag fick skynda mig hem för att inte spy över bordet :(  så trött på att jag inte kan göra ett skit..
Söndagen fick återigen bli vila och mys.
I måndags tänkte jag försöka ta tag i skolan eftersom jag har missat så mycket, drog dit och skulle få tag i alla lärare, fick tag i en sen åkte jag hem.. likaså igår men fick mig en promenix med sofie och det var efterlängtat, och idag blev ja hemma helt efter ett misslyckat försök att dra dit, kom inte längre än utanför dörren. Blir hemma hela dagen, missar inte spec mycket ändå så, ska försöka börja plugga snart också och ikväll tänkte jag åka upp till ekshärad en sväng.
Vill helst av allt bara bli frisk nu, så jag kan börja leva normalt igen!
Allt för mig! Hej

RSS 2.0