darkness

Nu var det allt för länge sen alltså, kom hem för en vecka och två dagar sedan men har inte hunnit egnat ett enda sekund här.
Hela förra veckan gick åt till att packa och fixa massa saker, helgen blev det eldfesten och man fick träffa många saknade människor. Ja hade kul kan ja bara säga om det.
I söndags flyttade vi hela dagen och fy tusan va jobbigt det var.....
I måndags städade jag typ hela dagen, pitt jobbigt det också, även hela dagen igår gick åt till att städa men runt cirka 8 på kvällen blev vi äntligen klara och behöver inte dit ngt mer, tack för det!
Shit va klockan var mycket såg ja nu måste göra mig iordning för att dra iväg till karlstad. Pusshej!

bästa dagen

Kjempeglad är jag just nu!  Har gjort min sista dag här idag ( igår)  blir så jobbigt när tiden går över tolv eftersom det fortfarande är samma dag för mig när jag inte är sovit ännu. Men idag som det är då så ska ja resa hem, åker kl 9 härifrån och innan de ska vi ha en dunderfrukost med mina söta arbetskamrater. Efter jobbet fixade vi pizza som vi käkade och hade mys på resturangen, senare in till lene, lämna tillbaka sex and the city boxen och sa hejdå.
Men nu ska ja sova så jag får åka hem någon gång :D
natttttinatti

jamie all over

Har precis kommit hem efter en avslutningsmiddag med jobbet, god mat och vin, härlig kväll!
Innan dess jobbade jag tidiga passet senare gick jag och ida ner och fiskade vid en brygga, himla skönt där i kvällssolen, så mycke fiske blev det inte.
Senare fick jag snacka med morsan lite innan ja drog upp till Inger och Per där middagen väntade.
Nu är det inte länge kvar här alltså, imorgon jobb 11-19, sen måste ja packa, lördag är det bröllop igen och söndag blir de jobb efter de ska lägenheten städas och måndag drar jag härifrån :)
Sommaren har gått så himla fort ändå.
Men nu ska ja la sova iaf, gonatt!

someone like you

Jag är tillbaka! Har haft full upp faktiskt så inte hunnit skriva.
I fredags efter jobbet fick jag ett mess och trodde att ngt allvarligt hade hänt, men istället var det bara en helt underbar överraskning, kom ut från jobbet och 10 min senare stod han där, mannen i mitt liv. Blev så himla glad, gjorde verkligen min dag och helg :D
Så hela den kvällen bestod av mys trots att det var ganska sent, började inte förrän två dagen efter så de va tur.
På lördagen hade vi bröllopsmiddag här, så vi hade en hel del att stå i men dagen gick riktigt bra och brudparet verkade ruskigt nöjda, det va så koosligt.
Även lördagskvällen när ja slutade spenderade jag med min älskling.
Igår började jag tidigt så var tvungen att säga adjö på morgonen eftersom han var tvugen att åka....  Men fick styrka och klarar nog den här sista veckan, idag är det nämligen endast en vecka kvar tills jag är hemma.
Har varit ledig idag och blev ivägskickad till ål för att köpa lite grejer till jobbet, var kul att få sig en sväng och du har jag varit i alla "städer" runt omkring här. Sedan gick jag, ida och karin på långprommenad i regnet, blev kallt där en sväng men skönt att röra på sig. Innebandyn börjar ju när ja kommer hem juu, måste börja träna!
Men nu ska ja sova, är en dag imorgon också och ju fortare den kommer desto fortare är ja hemma :)
Slänger in några bilder från bröllopet
Tårtbordet, plus malin, ida och karin
Brudens bukett, den va riktigt fin!

congratz

Konstigt ja mår.....  chefen försökte skicka hem mig eftersom ja måste må bra på lördag, men de gick ja inte med på. Vet att de inte blir bättre av att bara ligga i sängen och tråka och nu mår ja bättre efter att ha jobbat 8 timmar.
Idag är det my only brothers födelsedag så grattis till dig brosan!
Har så himla tråkigt och har inte en aning om vad ja ska hitta på....
Kan beställa lite kläder så jag har några paket som väntar på mig när ja kommer hem kasnke, ska kika på de :)
Hejhej!

I wanna go

Idag har vi haft begravningsmiddag och resturangen stängd.  Dagen gick ganska snabbt eftersom jag slutade fem, efter det har ja lagt mig mat, kollat på film och käkat snacks.
Jag är så glad för att jag fick lön idag, känns så bra för då vet man att man har jobbat och att det är varit värt allt slit.
Norge!

nannananana

Efter en migrän natt till söndag och en hård arbetsdag åkte jag iväg till gol för att träffa mina favoflickor, sofie åkte hem idag och sara var där och hämtade henne, va kul att se dom iaf en dos av dom behövde jag för att överleva mina två sista veckor.
Vi satt mest och drack cider och snackade hur bra som helst.
Nu måste jag dock sova eftersom ja börjar tidigt imorgon, fast kan bli lite svårt med tanke på hur irriterrad jag är !!!
Godnatt iaf!

blä

Pitt dag, vet inte vad som gör mest ont, mensvärken, huvudvärken eller fingret........
Vill bara hem och bli ompysslad, men har varit ensam hela kvällen..
Får försöka sova istället, gonatt

I need to find you

hallloj!
Har precis slutat jobbet och är snart påväg ut och gå en sväng, måste först smälta den underbart goda mandelkakan (eller gul kaka som vi kallar den) jag åt nyss.
Igår hade vi begravningsmiddag och en ganska körig dag, helt slut kom jag hem och bokade en resa till mig och min käreste till tyskland, så länge sen jag träffade moster så vi ska göra oss en trip dit. Satt till sent igår och höll på med detta, flyg, tåg och hotell men nu är allt fixat.
Fick dock inte mycket sömn.
Nej nu får ja ge mig ut, vi måste hinna göra en rabarberpaj också innan vi ska spela lite ikväll :)
Pusss!

only hope

Fick inte spec mycket till sol på min lediga dag, den gömde sig mest bakom moln.....  Idag kom den däremot fram och eftersom ja började 2 så hann ja sitta ute i cirka två timmar för att få lite färg på näsan, vilket jag fick, rudolf typ!
Under min lediga dag gjorde jag inte så mycket mer alltså städade lite innan jag tog en tur med karin när hon slutade, upp på berget, jävlar vilken utsikt.
Kändes bra att lämna in min timlista igår också, längtar tills lönen kommer.
Längtar ännu mer tills jag får lämna stället, har de bra här men saknar alla så fruktansvärt...
Nu måste jag sova, gonatt!
Från turen igår!
Solning idag

RSS 2.0