Danza Kuduro

Stör mig så fruktansvärt på uppgifterna jag har att göra, förstår inget av dom....
SKiter i det och drar till sunnemo och spelar volleyboll med ett gäng istället, sååå mycket roligare.
Ett stort plus är vädret också, runt ut sagt älskar det!
Ikväll ska jag antagligen mysa sönder min älskling eftersom jag inte får se han på hela helgen sen :(
Pusshej

No sleep

Tillslut svarade mamma igår och karlstad blev för mig o sari.
Vi gick runt i massa affärer, ja köpte ett par skor men lämnade tillbaka dom lika snabbt, ska ta och beställa de andra nu.
Men kom hem med två saker iaf, ett par tyg skor och en matta, annars gjorde vi inte så mycket mer än att äta, träffa sofie och umgicks med henne ett tag, hade bestlutsångest men åkte tillslut hem, vet inte varför egentligen.
Har precis vaknat och funderar på vad ja ska göra och hur vädret är..
Först och främst, frukost!
hejs

Hate to love

Påsk är över, och iår bröts traditionerna rejält..
Men den har ändå varit riktigt bra, jag gillar påsken.
Långfredan började med utgång, folkan blev och innan de var vi ett gäng hos mig, hade riktigt jäkla kul både på folkan och hemma, lyckad kväll!
Morgonen efter var dock inte lika lyckad som vanligt, klassisk bakfylla. Hinken brevid sängen.
När ja hade blivit tillräckligt människa så ja kunde stå på benen tog tony med mig till rastplasten i råda där vi köpte glass och satt i solen, och på kvällen drog till till svärföräldrarna och åt grillat.
Hela söndagen tillbringde vi hemma hos pappa i sörby, senare på kvällen hem till sara, grillade och spelade kort med några typer.
På annandagen drog vi till lakheden med svea så hon fick leka, och blev samtidigt bjudna på mat.
Sen hade vi en riktig myskväll, gjorde tacogratäng, spela kort på balkongen i kvällsolen, kikade på snabba cash innan vi somna :)
Idag började mitt påsklov och jag har inte stigit upp ur sängen ännu, försöker få tag på mamma så jag kan låna bilen och dra till kd men det verkar va helt omöjligt :(   Får se vad som blir istället...

Coconut tree

Vågar jag skriva att det faktiskt går bra i skolan för en gångs skull? är säkert bara tillfället men det gör en väldigt glad, slutade dagen igår med att få reda på ett mycket bra slut betyg i företagsekonomi b, kom till skolan idag och tog reda på provet vi gjorde i internationell ekonomi  (som var skit svårt) men resultatet blev mycket bra, efter det fick vi tillbaka proven i pedogokiskt ledarskap som även det var mycket bra.
Gjorde också spanska hörförståelse, som är typ som nationellt och klarade denna :D mycket glad!
Imorgon ska vi bara visa upp projektet sen kanske jag drar till kd.
Hare gott!

Safe

Tisdag idag , vart tog helgen vägen?  aja hade en underbar i vilket fall som helst. I fredags efter skolan drog vi iväg till karlstad för att shoppa, och hem kom vi med nedfällt säte och fullt med grejer i hela bilen.
Kom hem cirkus 11 då vi båda däcka i soffan.
Under hela dagen i lördags städade vi lägenhet och skruva ihop det nya utemöblerna på balkongen, sen satt vi ute och åt sen frukost på balkongen i solen, helt fantastiskt.
Under eftermiddagen blev det handling och senare drog vi iväg hem till sara där grillen var på, grillade, åt, satt ute å mös, drack lite öl, spela kort och senare bada vi badtunna, hur skönt som helst. Kom hem crikus 3 halv 4 :s även däck den kvällen.
Sov hur länge som helst under söndagen men när vi tillslut kom upp fick de bli en film och en lugn dag, satt ute i solen och pluggade lite innan jag drog iväg till styrkan och körde ett pass, som var riktigt jobbigt.
Senare kollade vi på luftslottet som sprängdes, åt nachotallrik och glass.
Igår gjorde jag ett prov och även klart projektarbetet så fick sluta ganska tidigt.
Soffan och jag tog oss en promenix till kaffestugan och åt glass. Sen satt ja hemma hos mor i några timmar innan ja drog hem.
Även idag slutade ja tidigt, sitter hemma och funderar på en tupplur, svea fisen ligger och sover så sött brevid mig och jag undrar om jag inte banemig ska göra desamma.
bebisen som börjar bli stor.
Har även en sjuk panik av att jag inte har något sommarjobb och ingen söker folk längre, för sent ute kallas det. Som vanligt......
Kommer bli en sjukt fattig sommar och ja kommer inte kunna göra ngt kul alls :(  jävla bajs...

Incomplete

Får panik på projektarbete prov och inlämningsuppgifter och längtar aset till påsklovet.
Volleybollen gick inge vidare för oss som vanligt :p  och promenaden skippade jag och drog hem.
Den där gubben som jämt är och ringer på va här nyss också, vad vill han oss egentligen, skit läskig... och nu vågar jag inte gå ut och hämta posten om han skulle se mig :/
Fick en känsla av att jag skulle vilja vara stenrik nu också och beställa hem allt som ja ser är snyggt...  jobbigt läge
men nu ska ja ge mig å babbla. hej

Sweat

Länge sen..
Aja jag skrev ju vad jag skulle göra under helgen och det var det jag också gjorde så. Studentfest va väl okej men hade varit roligate om man kände att man kunde gå all in :)
Avslutningen med laget däremot va riktigt kul.  Började segt med huvknack men slutade riktigt bra :)
Just nu har jag precis slutat och väntar på ett attack pass som antagligen kommer ta död på mig.
Efter de måste ja jobba på projektarbetet hela kvällen och imorgon väntar volleyboll turnering, skoj!
tar en lur med svea innan tony kommer hem och väcker oss..  najt

Replay

Studiedag idag vilket betyder att ja ligger hemma i sängen, underbart. Har egentligen inte tid då ja måste plugga en massa men tog en paus ifrån något jag inte ens börjat med.
Ska dra iväg till styrkan snart tänkte jag och vara lite duktig, får se hur de blir med den saken.
Jag bara älskar att vara ledig!
Ser även en utväg och studenten närmar sig men stormsteg, inget sommarjobb verkar jag få tag på heller så vette tusan vad ja ska göra under sommaren..
Slängde även in en ansökan till högskola i Borås under veckan, kommer inte ta mig in men kan ju va kul att söka iaf :)
Annars händer det inte spec mycket i mitt liv än skola...
Till helgen blir det två dagars, studentfest på fredag och avslutning med innebandy och idrottsgala på lördag :)
Hela söndagen kommer jag förmodligen ligga helt dö i sängen.
Allt för mig!

wish you were here

Kort inlägg pga tidsbrist.....
Måste ändå skriva för att ja ska komma ihåg vad jag har gjort, minne guldfisk kallas det.
Har precis kommit hem från ett pass med sofie och det kändes riktigt bra att ha det gjort, annars idag har jag inte gjort så mycket legat med världens mensvärk, pest och pina. Pappa va här en sväng och hälsade på oss framför allt svea :) Har även haft många jobbiga framtidstankar idag som framkallade några tårar, vad ska man göra med sitt liv egentligen, lämna allt för att satsa, stanna här med sin trygghet och vara arbetslös (alternativt ta något skit jobb hit och dit) många frågor, inga svar än så länge men den som lever får se...
Annars under helgen har jag varit på bio, i am number four. Sett mammas nya lägenhet i karlstad, shoppat lite, haft spelkväll, käkat massa godis och god mat.  Som det ska va helt enkelt
Tror det var allt.
Nu måste ja börja med instuderingsfrågorna till provet på onsdag men det är dötrist.
hej

RSS 2.0