Min hälsning

Vi målade som sagt sovrummet i lördags och såhär blev reultatet 
nejdå, men ja ville göra lite konstvärk innan det va dags att måla det seriöst...
Tillslut blev det hel vit och vi är nästan klara, vill inte flytta in sängen igen är så skönt att ha den i vardagsrummet framför tv:n,där skulle ja kunna bo vilket jag gör nu också :p
Vi drog även iväg och såg Sanctum 3d, den va faktiskt bra tycket ja, lite besviken på slutet bara.  Men helt klart sevärd! Efter den drog vi iväg och åt på nya peking va riktigt mysigt och gott.
Igår (söndag) vaknade jag av att jag kände mig sjuk och visst var jag de....  fick bli sängen hela dagen och älskling köpte tv4 permium för att jag ska ha något att göra när jag är ensam och sjuk idag.  Så idag ska nörda några program jag vill se.  Knäppt att jag är vaken nu btw när det är lov och allt men ibland är det bra att komma upp i tid.

I swear this time I mean it

Sportlovet är här efter den sjukt jobbig vecka utan någon motivation alls..
Jag ska njuta som attan denna vecka men har även en del projekt på gång.
Igår efter sista provet drog jag hem och städa och sen iväg på ett attackpass, riktigt gött att avsluta veckan med. Senare kom mor, anders med familj och hälsa på,  gjorde tacos och spelade kincet :)
Idag ska vi måla sovrummet och fixa, sen kanske det blir biomys ikväll!

all night

Började helgen som gick med seger mot hagfors och vi vann därmed serien och går upp i 3:an nästa år, sjukt kul! :) Firade med lagfest som blev riktigt lyckad och slutade kl halv 5 hemma i sängen.
kan ju bjussa på den fina segerbilden.
Lördag. vaknade skapligt bakis men inte så farligt ändå, tog oss en kort promenad och sen hem till morsan där jag fick reda på lite nyheter..
Riktigt omtumlande dag, fick sprängont i huvudet så orkade inte gå ner till sara och umgås heller som planerat, utan drog en sväng till lakheden och fick taccogratäng och resten av kvällen spenderade jag på soffan.
Söndag, gjorde allt annat än att plugga på provet som vi hade i måndags och därför presterade jag uselt men klarade mig iaf.
Nu är det onsdag och jag har precis duschat och gjort mig klar för skolan då jag får ett sms om att första lektionen är inställd, jippi nu får ja ligga kvar i sängen ett tag till.
Ikväll blir det zumba, hur nu det går eftersom träningsvärken efter attacken igår är inte att leka med :/

walking on sunshine

Imorgon är det fredag!  wihooo
Mindre bra är att jag har prov och kan inte ett piss just nu eftersom jag har hittat alla andra möjliga grejer (onödiga) som jag var tvugen att göra just ikväll, som vanligt!
Får gå som det går känner ja just nu, måste få det gjort iaf.
En vecka kvar med en hel del att göra innan sportlovet är här, så det är bara att kämpa.
Imorgon efter skolan är det derby som gäller, ska blir riktigt spännande, efter det väntas lagfest :)
Nu skiter jag i den här jäkla filosofin och sover istället.

Ridin´Solo


Rally helgen är över, nykter blev den också, ett annat mot förra rally då man var ganska så rund om fötterna.
Fredags kvällen spenderade jag hemma hos josse med några och kollade på film, snackade och drog några varv.
Dagen efter ringde klockan och ja fick gå up tidigt eftersom ja lovat att skjutsa pappa på rally, när ja kom hem igen somna ja och vaknade runt 1-2 därefter åkte jag och tony till milano och köpte mat, sen hämta jag upp sofie och vi drog och kika på innebandy, riktigt överglada blev vi när vi åkte hem också :)
Kvällen började som chaufför, och hemma hos sara tills jag blev jävligt trött så ja däcka hemma i soffan.
Igår drog vi iväg till torsby för att möta lekvattnet, vinst fick vi med oss hem också 7-1, riktigt gött..
Idag började dagen riktigt jävla dåligt, allt har gått emot mig och då menar jag verkligen allt, kom till skolan efter att jag funderat på att skita i lektionen eftersom jag var så jäkla trött men jag tänkte att nej nu jävlar ska jag upp, kommer dit och läraren kommer aldrig, då kom ja på att hon hade sagt att hon skulle vara borta någon dag men jag hade glömt vilken så såklart var det idag, hade också planerat hela helgen att jah skulle åka iväg till parfymaffären på håltimmen, men då är det ju måndag idag så då kan dom ju tydligen inte ha öppet , jag som faktiskt tänkte vara gullig mot min pojkvän och köpa en alla hjärtans dag present, men icke.  Åkte till pekås där jag skulle köpa ett kort istället, men såklart fanns det inget, åkte till domus istället.
Kom hem, glömde presenten i bilen fick springa ner tillbaka, kom in och blev sjukt törstig öppnade vattnet jag precis köpt, såklart så hade just den flaskan blivit skadad så där stod jag dränkt i vatten även hela köksgolvet :(
Nu måste det bara vända snart, har ju prov i eftermiddag så!
Plugga blire, hej
Min kärlek :)

Miseria

Sjuk eller ngt, har iaf ingen ork till att göra någonting..  Stannar nog hemma hela dagen.
Igår spelade vi match mot deje som blev vinst med 9-2.  Min insats ska vi absolut inte ens tala om, herre..
Efter matchen fick det bli solsidan, choklad och cola efter de somnade jag.
Åh vet inte vad ja ska skriva hade bara riktigt tråkigt så därför fick det bli ett inlägg.
Rundar av där va, hej!

Ordinary people

Igår kom det tillbax men denna gång ska jag övervinna, så är det bara!

Idag har jag haft friluftsdag och tog dagen i akt och bara va hemma, sjukt skönt. Önskar att jag kunde vara ledig jämt, eller nej då skulle jag iof bli uttråkad.
Tony hade sovmorgon så fick ligga länge och snosa innan ja skjutsade iväg honom, efter det tog jag mig en tur ut sen hem och väntade på pappa som kom med thaimat till mig , mums!  Nu har han precis åkt och jag ska kolla klart på stylisterna sedan dra till mamma och fixa slingor på henne.
Vilken jävla fin dag det har varit idag för övrigt, herre.
Hejhej

don´t look back in anger

monday ..
Kan ju börja med att berätta resten av min helg, i lördags vaknade vi av att telen ringde och vi hade försovit oss, skulle ha varit hos t´s mormor och morfar på mat, vi skyndade oss iväg och fick värma maten :)
Va där ett tag och spelade kort och så innan vi drog iväg och handlade en massa gott som vi mös ner med till paranormal activity 2 (får alltid googla namnet) för övrigt så gillade jag inte den filmen eftersom jag fatta inte ett dugg, kopplingen mellan den och 1:an,men efter en hel del förklaring så fick jag tillslut förstå lite.
Senare kom sara och marcus, drog till ok köpte massa glass å maräng å sånt och kollade på freaky friday :p
I söndags möblera vi om i vardagsrummet, hämtade gardiner, handlade, kollade solsidan och någon konstig svensk film.
Idag vaknade jag av världens mens värk så stannade hemma från skolan, ska fixa lite här hemma tänkte jag, har tänkt det hela dagen men kommer inte ifrån soffan och den varma filten, ska bara läsa klart tidningen ja fick häromdagen sen börja diska!
Ikväll blir det träning, sjukt sugen på innebandy kände jag nu.
hejhej

Little house

Hejsan!
Helg efter en ganska så snabb och kort vecka ändå, i torsdags hade jag bara två lektioner varav 1 idrott så dagen gick ganska snabbt, sen kom pappa hit och jag hade gjort mat till oss så vi åt och så innan han drog hemåt, jag drog till styrkan och sprang.
Idag gick jag i skolan till 1 då drog jag raka vägen till styrkan för att göra mig slut, vilket jag gjorde också, solade och tränade innan jag drog iväg och hämta tony, när vi kom hem beställde jag en kycklingtallrik från värmullen, den satt rätt fint, mätt och belåten satte vi på en film, Due date. Råkade dock somna eftersom jag var så fruktansvärt trött så kommer få sen om den senare.
Nu väntar jag på några brudar, ska dra och köpa gottis å dra hem till emma med!
Imorgon ska ja sova ut tills jag vaknar av mig själv, gud så underbart! :)
Trevlig kväll
Har insett vad tråkig bloggen ser ut när det inte är några bilder så ska försöka bättre mig på att lägga in det! :)

Pardon me

Godkväll
Gjorde debut på attack idag, sjukt jobbigt men rätt så kul, blir nog roligare när man kommer in i det mer också, första gången är alltid lite svår för mig vad det än handlar om.
Prövade även zumba förra veckan, samma gäller där men kan nog bli riktigt kul det med när man kommer in i det.
Över dagen idag har jag inte mått alls bra så stannade hemma från skolan men tänkte att ja behövde komma iväg på något, då passar styrkan bra och ja mår faktiskt bättre :)
Nu måste jag skriva klart svenskan som ska vara inne imorgon.......

RSS 2.0