Just can´t get enough

Imorgon är det fredag och jag ska råå njuta av helgen :D

Higher

Har haft fullt upp sedan lillan kom hit till oss, kräver mycket tid och energi men vi gillar henne ändå :)
Helgen var det ju som sagt fullt upp, på natten till lördag fick vi inte många timmars sömn då hon väckte mig klockan tre och tyckte att vi skulle gå upp, sen 4 sen 6 , vid 9 fick ja verkligen lov att gå upp. Kollade på tv och busade lite. Senare kom svärföräldar på besök och vi gjorde några ärenden. På kvällen gick tony ut och jag åkte och fick mig mat hos mor och anders och spenderade earth hour där innan ja drog och hämta sofie och vi mös ner oss till oth och hade pratstund :)
I söndags åkte vi en sväng med Svea så hon fick hälsa på i lakhedan, senare kom min käre bror på besök, efter de även mamma. Vi gjorde tacos och kikade på film.
I måndags var vi iväg på uf mässa på ccc i karlstad, jävligt dryg dag, inte så konstigt med tanke på vissa saker. Ont i hela kroppen framförallt fötterna och det var underbart att komma hem.  Förövrigt gick det riktigt bra för älvstranden och många vann priser, min mentor sören fick pris som bästa lärare, kul för han :)
Igår finns det inte så mycket att nämna om.
Idag gjorde jag prov mot min vilja eftersom jag hade tränat noll på det :/
Nu har jag precis avklarat ett pump pass, helt slut i armarna.
Ska kika lite på internet innan jag och älskling ska ha mys kväll med popcorn och cider, är ju trots allt lill helga:)
Men först ska ja dela med mig av lite bilder på vår bebis, Svea

alive

åh äntligen är det fredag och natur provet är ur vägen även om jag skarpt funderade på att vänta med det som gick jag upp imorse och gjorde de, resultat återstår att se.
Mycket på gång just nu, måste diska och städa klart lägenheten hämta t, åka till lakheden, åka till munkfors och köpa lite grejer på djuraffären, förhoppningsvis äta på kinan där, åka till ekshärad och hämta vår lilla svea? tror vi ska döpa henne till det :p
Sen bara hem å mysa med henne, kanske en sväng till klassfesten och blir jag taggad blir det även björn rosenström ikväll men det märks :)
Tänkte jag skulle försöka hinna med attacken också men de hinns nog tyvärr ej :/

cold as you

Helgen är över och den har varit bra. Dock fick vi inte hämta våran lilla plutt men nästa lördag kommer hon :D
I fredags efter skolan skulle jag dra till med något ovanligt för att va mig, göra macarons.... herregud säger jag bara aldrig mer, dom blev inte riktigt som tänkt, och efter att ha haft hela köket full i ägg och gjort tre satser så såg de ut såhär:
pinsamt!
Besöket som kom senare gillade dom iaf (så dom smaka bättre än dom såg ut) och vi hann med och kika på en film.
Lördags vakna jag rätt tidigt av solen i ögonen, gick upp åt good frulle och chillade innan vi drog till tonys mormor och morfar där vi blev bjudna på våfflor. Efter de drog vi hem jag gjorde mig iordning och drog på 18 års kalas som blev nyktert för min del.
Idag har vi myst, handlat, lagat tacogratäng, gått på en liten promenix, en tur till lakheden, handlat än en gång, gjort rabarberpaj och bara degat precis som söndagar är till för. Hann även med att träffa båda päronen idag, dock var bara pappa här en sväng i typ 2 min för att lämna mitt hm paket kl halv9 imorse (var helt död och minns det knappt), och mamma av en slump på pekås, men ändå :)
Nu ska jag sätta mig i soffan och kika på en film tsm med snos, chips och cola :)

Price tag

Skippade göteborg med skolan idag och stannade hemma, kände att jag behövde sova ut och bussen gick så himla tidigt så jag orkade helt enkelt inte, även om de skulle ha varit roligt.
Har faktiskt rensat garderoben nu på morgonen (förmiddagen) och fixat sånt där.
Ska laga mat sen dra igång med skolarbete, tråkigt men riktigt gött om jag skulle bli klar och få undan det. Ikväll blir de dubbel träning, först combat sen zumba, kommer bli goo träningsvärk de.
För övrigt skulle jag vilja vara stenrik!!
HEJÅHÅ!

:)

Åh till helgen kanske vi får en ny liten familjemedlem, längtar :D hiiihi

Spring

wiho vilket underbart väder!
Sitter hemma för tillfället och har precis ätit makaroner och köttfärsås isätllet för skolans äckliga köttfärslimpa. Ska strax ta en promenix tillbaka och efter skolan ska vi ha revymöte, kommer bli intressant.
Igår var det sista "träningen" för säsongen innan barmarken börjar, fikade och pratade. Ska bli riktigt skönt faktiskt att slippa åka till exär för att träna, kommer spara så mycket tid :)
Ikväll ska jag ta tag i träningen och det får bli ett pass på styrkan!
Känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv som gick upp imorse och gjorde ett prov jag inte tränat allt på så jag är nog värd något gott ikväll, städa, träna och sen bara mysa ner mig i soffan de vore något de!
Nu avrundar jag tack och hej

En liten stund på vår jord

Då var helgen i princip över, match i fredags som slutade oavgjort och vi var skit dåliga rent ut sagt, men har ändå vunnit serien så spelade inte så stor roll :)
Efter de drog vi och hälsade på pappi och fick mat, sen hem helt slut och somnade direkt.
Lördagen vaknade jag med huvudvärk som vanligt, men vi drog ändå iväg på pimpling, som vi gav upp ganska snabbt dåde blev jävligt kallt även om solen sken. Åkte hem och jag sov och sov och sov pga av min huvudvärk, den gick aldrig bort så vi åkte till exär och köpte mat sen hem och sov mer..
Sov alltså bort hela dagen, lagfesten å allt :( Kollade på unstoppable på kvällen och åt massa onyttigt och gott innan jag somna igen.
Idag ska vi försöka fixa till sovrummet så vi kan sova där inatt i dubbelsängen men nu först butterfly effect sen vill jag ha kycklingtallrik som hoppas jag får som jag vill!
Ha en skön Söndag!

On the floor

Tråkiga inlägg jag gör men är inne i en sjukt jobbig period som jag hoppas snart är över..
Idag missade jag när vi skulle till karlstad universitet, jag som verkligen ville iväg då jag har hittat vad jag skulle kunna tänka mig att gå, men icke huvudet sa nej stanna hemma i sängen.
Det gjorde jag ända tills jag blev rastlös och drog iväg och solade samt tränade lite, gjorde susen faktiskt. Dock sjukt jobbigt efter att jag varit sjuk i över en vecka och det kändes minnsan.
Nu ska ja plocka ihop lite här och försöka få energi.
Ikväll blir det innebandyträning:)

you belong to me

Jävla pittnatt!
Tråkig huvudvärk också för den delen.
Ligger hemma för tillfället och väntar på att något ska hända, verkar dock inte så...
Nej pall,  hej

trött

Rolig kväll i fredags blev det, tål dock inte sprit och mådde direkt piss dagen efter, orkade inte åka hem så fick stanna i saras lägenhet där jag låg och stirrade i taket i flera timmar, till min fis kom och hämtade mig. Var dålig precis hela dagen så på kvällen fick det bli en film. Sen var ja även världens snällaste och skjutsade några på fest även om ja fortfarande mådde piss.
Sen däcka jag totalt i sängen och vaknade inte ens av mobilen som ja brukar.
Det var min hemskt roliga lördag!
Sista dagen på lovet så gjorde jag knappt något heller, va helt dö typ hela dagen, sov sov och sov...
Va inte alls redo för skola idag, så duschade när klockan ringde sen gick jag och la mig igen.
Ska dra upp och käka lite och försöka sova igen.

Fulla för kärlekens skull

Börjar bli på bättringsvägen men har fått en stooor blåsa typ på näsan och är alldeles öm för att jag har snöt mig sö myck! :(
Jaaag som ska ut i karlstad imorgon :s aja får lösa de på något sätt, är för övrigt ritkigt taggad och hoppas på en bra kväll på tempel.
Igår var vi och hämtade sängen som vi länge har tänkte att passa på att göra så nu har vi en mycket större säng så hoppas ja kan bre ut mig ordentligt under nätterna nu, ska bara fixa klart i sovrummet sen åker den in.
Nu ska ja åka iväg och fixa och hämta lite grejer.
hej

Längesen

Still sick..   jobbigt äre när snoret flödar..
Orkade iaf få mig en liten promenix hem till mor igår eftersom jocke ringde och sa att han hade fixat mat, det var gott sen somnade jag där tills tony kom och hämtade mig.
Senare fick jag även offra mig att åka iväg och fira anders som fyllde år, hämtade även ett paket med en super skön morgonrock som jag har beställt så resten av kvällen mös jag ner i den.
Såååå Goo!
Är även riktigt lett på att jag alltid ska bli sjuk på fel tillfällen, jag som hade en massa saker påställt under lovet, nu kan jag inte göra ett skit bara sitta hemma och ruttna, förhoppningsvis är jag bättre i slutet på veckan.
Nu ska jag sätta mig och skriva en projektplan.

RSS 2.0